pondělí 5. dubna 2010

Horký dech písku Afriky

Moje nejnovější závislost se jmenuje  Baba Yetu. Jestli jste měli někdy chuť vydat se do Afriky, pusťte si tuhle africkou muzikální pochoutku, doprovázenou zvuky tradičního djembe, a už se představy afrického výletu mezi majestátní slony, řvoucí lvy a rychlonohé zebry jen tak nevzdáte. A když navíc zavřete oči, uvidíte:), že při rytmech Baba Yetu ucítíte ve tváři horký dech písku Afriky.

Samozřejmě, že mi to nedá a musím "checknout" akční letenky do Johannesburgu. Nalézám letenky Praha - Johannesburg, jak asi už očekáváte, bude tato letenková akce s přestupem. Pouze s jedním mezipřistáním nabízí tento let aerolinka Lufthansa (přes Mnichov nebo Frankfurt), Swiss International Airlines (přes Zurich) a nebo např. TAP Portugal.

Vydat se na internetový lov za kořistí levné letenky můžete např. u Lufthansy - leťte od 21.172 Kč tam a zpět i s taxami. Letět za tuto cenu můžete buďto v období 19/4 - 27/4, 2010 a nebo si za stejnou cenu zarezervovat svou letenku více dopředu - např. na lety v listopadu 2010. Společnost Swiss nabízí tento let o pár stovek dráže - od 21.885 Kč a to opět na lety v listopadu 2010. Nejlevněji vás ovšem letenka do Johannesburgu vyjde se společností TAP Portugal, letíte-li v období 12/4 - 19/4, 2010 zaplatíte pouhých 19.018 Kč za zpáteční let.

PS. Všimla jsem si, že součástí textu africké písně jsou slova "Bába je tu" a "co to je":)

Žádné komentáře:

Okomentovat